Home

KodingTech – Partenerul tau in transformarea digitala

De la echipamente hardware la solutii personalizate de business intelligence, suntem alaturi de tine si te ajutam sa iei cele mai bune decizii.

Nu stii ce solutii sau echipamente IT sunt potrivite pentru compania ta?

Lasa-ne datele tale de contact pentru a-ti oferi 30 de minute de consultanta gratuita.
Sau, pe scurt, Partenerul tau in transformarea digitala. KodingTech


Cere o evaluare gratuita

KodingTech Partnerul tau in transformarea digitala

Know-how

Ne-am format ca o echipa de experti pasionati de IT si ne-am dezvoltat in sincron cu cerintele pietei si cu evolutia tehnologiei, gravitand in jurul unei idei comune: sa oferim solutii IT personalizate si inteligente pentru a ajuta companiile sa-si creasca eficienta si profitabilitatea.

Viziune

Intelegerea viitorului tehnologic este pasiunea noastra. Punerea in context a solutiilor IT pentru a genera plus-valoare in compania ta – este ceea ce facem. Prin tehnologii inovative definim directia si framework-ul dedicat fiecarei provocari a business-ului tau. De azi si de maine.

Tehnologie

Avem toate resursele (tehnice + inteligenta umana) pentru a proiecta un design holistic al sistemelor si tehnologiilor de care compania ta are nevoie. De la hardware la cloud, de la infrastructura la business intelligence, stim cum sa punem tehnologia sa lucreze in directia atingerii obiectivelor tale.

Este in ADN-ul nostru sa [re]modelam și livram
versiunea digitala a strategiei tale de business.

Nu doar pentru moment, ci si pe termen lung.

Maine, pentru noi, este astazi.

Partnerul tau in transformarea digitala. De la infastructura la cloud si software. Trecand prin networking si security, echipamente IT potrivite sau Office 365.
Continuand cu Microsoft 365, solutii dedicate pentru website-uri (incluzand e-commerce) sau solutii pentru business continuity.
Specializarea noastra? Lipsa ei. Suntem un partener dezvoltat pe orizontala. Acoperim (aproape) orice verticala sau orice nevoie tehnologica.
Afla mai multe despre filosofia si cultura noastra organizationala.


Afla mai multe despre noi

Oricand ai nevoie, poti conta pe noi pentru:

Servicii IT

KodingTech inseamna eliminarea blocajelor IT, mai putin timp investit in procese si mai multa eficienta pentru business-ul tau. Echipa noastra preia toate aspectele legate de software, hardware sau network.


Afla mai mult

Infrastructura IT

Echipa KodingTech se poate ocupa integral de infrastructura ta IT. De la cabluri la aplicatiile din cloud-ul tau privat, implementam si administram solutia potrivita nevoilor si obiectivelor tale de business.


Afla mai mult

Solutii de cloud

Instrumente de productivitate si comunicare, colectii modulare de servicii integrate (O365, Microsoft Azure, Dynamics 365, etc) – la KodingTech te ajutam sa accesezi solutiile cloud potrivite nevoilor tale.


Afla mai mult

E-commerce

In e-commerce, performanta solutiilor IT pe care le folosesti influenteaza in proportie de 70% rata succesului. Noi stim acest lucu si, de aceea, iti oferim solutii moderne si performante de e-commerce pentru afacerea ta.


Afla mai mult

Securitate IT

Atacurile cibernetice sunt un risc real pentru compania ta: intr-o singura zi poti pierde tot ce ai construit in luni si chiar ani. KodingTech are experienta necesara pentru a-ti oferi solutiile IT care iti tin business-ul in siguranta.


Afla mai mult

Echipamente IT

Piata echipamenetelor IT este supraaglomerata de oferte – de aceea este dificil sa decizi care sunt echipamentele care se potrivesc cu adevarat companiei tale. Suntem aici ca sa te consiliem pas cu pas.


Afla mai mult

Consultanta de business

Mixam cunostintele IT cu experienta ca sa iti livram o viziune strategica a business-ului tau. Fie ca esti la inceput de drum, fie ca vrei sa faci lucrurile mai bine, consultanta de business KodingTech este exact ce ai nevoie pentru a transforma o idee intr-un obiectiv atins.


Afla mai mult

Office 365

Office 365 este biroul tau online, cu instrumente de productivitate care iti permit sa fii mobil. Solutiile optimizate ale O365 iti aduc cele mai recente instrumente de inteligenta artificiala si stocare online a fisierelor. In plus, beneficiezi de suport pentru implementarea si utilizarea corecta a tuturor functionalitatilor sale.


Afla mai mult

Business Continuity

Cand analizam nevoile de asigurare a continuitatii business-ului, ne uitam la mai multe entitati. Datele si accesul rapid la ele, procesele critice functionarii organizatiei, costul de oportunitate pentru downtime, costul direct pentru downtime, riscul atacurilor cibernetice, bugetul necesar reducerii riscului. In urma analizei, in functie de nevoie, decidem setul de intrebari.


Afla mai mult

Comanda facil produse din shop

Ce spun clientii despre serviciile KodingTech:

Prin Koding am reusit sa avem intreaga gama de servicii IT necesare, la preturi similar abonamentelor de telefonie. Este un scenariu imposibil de imaginat acum cativa ani. Am ales Koding pe baza recomandarilor si a entuziasmului lor fata de tehnologie. Ne-au ajutat sa intelegem avantajele si sa alegem cea mai potrivita solutie. Vad in ei un partener pe termen lung.
Mariana NistorPartener Mapps Master Appraisal
In relatia cu orice furnizor urmaresc tot ce e in spatele serviciilor, vreau sa vad ca le pasa cu adevarat de serviciile pe care le livreaza. Lucrurile au mers foarte smooth. Va recomand cu incredere sa lucrati cu ei!
Valentin RaduCEO si Fondator Omniconvert
Intotdeuna am considerat ca relatia dintre o companie si cealalta trebuie sa se bazeze pe ceva mai mult decat pe lucruri financiare. Ceea ce ne-a apropiat mult de koding a fost deschiderea si dorinta de a ne sprijini si in viitor. Daca ar fi sa recomand cuiva, din punct de vedere al it-ului, al furnizarii de servicii it, cu siguranta v-as recomanda pe voi!
Ciprian ZecaCEO Light Candel Art
Koding reprezinta pentru mine o surpriza placuta, avand in vedere faptul ca ne-am cunoscut intamplator.
In urma unei cautari sumare pe Google s-a dovedit ca am gasit un partener de incredere ce mi-a oferit seriozitate si profesionalism in colaborarea avuta pana acum.
Keep up the good job!
Sebastian MihaiIT Manager Tires & Parts SRL AutoSoft
Koding reprezinta pentru mine o mare bula de fericire.
Pe langa nevoile tehnice de IT, unde profesionalismul si expertiza echipei Koding depasesc cu mult asteptarile mele, un mare plus il reprezinta consultanta aditionala oferita pe procese de business in dorinta lor de a integra tehnologia intr-un scenariu viabil si sustenabil de business.
Ii recomand cu mare drag.
Oana RaduSpecialist in Fericire
Koding este prima companie cu care am simtit ca avem o relatie foarte buna si ii percepem ca pe o extensie a echipei noastre IT. Intotdeauna au raspuns foarte prompt si au preluat request-urile chiar daca nu era responsabilitatea lor. Ne-au oferit suport extins ori de cate ori am avut nevoie.
Suntem incantati sa colaboram cu ei.
Niro Investment Group
O echipa de profesionisti care iti ofera incredere inca de la primele discutii. Colaborarea noastra a inceput cu un proiect micut, fiind singura necesitate la momentul respectiv, dar au ajuns sa administreze toata infrastructura de IT a companiei.
Wirom

97% dintre clienti se simt rasfatati

Si asta pentru ca la KodingTech gasesc constant:

Solutii

creative si personalizate

Tehnologie

performanta pe termen lung

Consultanta

pentru orice tip de provocare IT

Partenerii KodingTech

Dupa cum bine stii, ne place tehnologia. Dar mai ales ne place sa o utilizam in scopuri practice. Analizam din mai multe unghiuri tendintele din piata. Intelegem punctele forte. Eliminam riscurile. Si apoi colaboram pentru modele sustenabile. Pentru a-ti face viata mai simpla. La birou, dar si acasa. Colaboram indeaproape cu partenerii nostri pentru a avea solutia potrivita nevoilor tale (tehnologice).

KodingTech Microsoft
KodingTech Dell
KodingTech Lenovo
KodingTech Kaspersky
KodingTech Check Point
KodingTech Ubiquiti
KodingTech Epson
KodingTech Prestigio
KodingTech Apple
KodingTech Brother
KodingTech Canon
KodingTech HP
KodingTech Intel
KodingTech Philips
KodingTech Samsung
KodingTech Seagate
KodingTech Supermicro
KodingTech Tp-Link
KodingTech Untangle
KodingTech WD

Previous
Next

De la echipamente hardware la solutii personalizate de business, suntem alaturi de tine si te ajutam sa iei cele mai bune decizii. Prin tehnologie.

Nu stii ce solutii si echipamente IT sunt potrivite in compania ta?

Lasa-ne datele tale de contact pentru a-ti putea oferi 30 de minute de consultanta gratuita.

Citeste ultimele articole: