Consultanta de Business

Transformam o idee intr-un obiectiv atins

Consultanta de business

Mixam cunostintele IT cu experienta de business ca sa iti livram o viziune strategica a business-ului tau. Fie ca esti la inceput de drum, fie ca vrei sa faci lucrurile mai bine – iti oferim consultanta de care TU ai nevoie.


Afla mai mult

kodingtech_solutii_business_consultanta_business_serviciu
kodingtech_solutii_business_consultanta_business_header

Tu ai provocari – noi iti oferim solutii specifice

Mix de experienta si resurse IT

Esti la inceput de drum si cauti o abordare de business care sa-ti garanteze o evolutie pe termen lung? Ai deja un business dar esti constient ca lucrurile pot functiona si mai bine de atat si cauti solutii pentru a creste profitabilitatea? Pentru echipa KodingTech nu exista clienti mici sau mari. Pentru noi exista clienti cu nevoi specifice pentru care suntem pregatiti in orice moment sa venim cu solutii IT si de business personalizate si creative. Intersectia dintre nevoile de business si suportul oferit de catre tehnologie este zona noastra de confort. Echipa KodingTech are experienta hands-on cu fiecare produs IT si resursele necesare ca sa iti ofere suport ori de cate ori ai nevoie.

De ce ai nevoie de KodingTech pentru business-ul tau?

Pas cu pas de la provocare la solutie

Sincronizam obiectivele cu tehnologia

Tu ai ideea de business si un set de obiective pe care vrei sa le atingi pe termen scurt, mediu si lung. Noi avem experienta, tehnologia si dorinta de a te ajuta sa parcurgi fiecare etapa corect si la timp.

Procese simplificate si coerente

Prin solutii inteligente de automatizare, planificare si comunicare te ajutam sa creezi, inca de la inceput, fluxuri coerente si simplificate.

Optimizam investitiile

KodingTech te ajuta sa implementezi doar tehnologiile si aplicatiile care iti pot fi utile pe termen lung si cu rezultate concrete. Fara risipa de resurse. Fara timpi pierduti cu analiza unei piete aglomerate de produse pe care nu le intelegi integral.

Reducem riscurile si resursele

Achizitii de echipamente si aplicatii potrivite nevoilor specifice ale business-ului tau si minimalizarea nevoii de a implica oameni specializati pentru fiecare noua implementare – acestea sunt doua dintre obiectivele care vor face afacerea ta profitabila.

Identificam oportunitati

Cu KodingTech business-ul tau nu va bate niciodata pasul pe loc. Plecam de la ceea ce ai punctual nevoie si ne orientam catre ceea ce poti obtine pe termen lung. Te ajutam sa te dezvolti accelerat si sa identifici noi nise si oportunitati pentru business-ul tau.

Crestem competitivitatea

Prin concentrare pe strategia ta de business si planuri disponibile instant te ajutam sa te mentii constant pe piata si sa iti pastrezi atuurile competitionale: sincronizare la cerintele industriei, adaptare la noile tehnologii, raspuns prompt la nevoile clientilor.

Ce spun clientii despre serviciile KodingTech:

Prin Koding am reusit sa avem intreaga gama de servicii IT necesare, la preturi similar abonamentelor de telefonie. Este un scenariu imposibil de imaginat acum cativa ani. Am ales Koding pe baza recomandarilor si a entuziasmului lor fata de tehnologie. Ne-au ajutat sa intelegem avantajele si sa alegem cea mai potrivita solutie. Vad in ei un partener pe termen lung.
Mariana NistorPartener Mapps Master Appraisal
In relatia cu orice furnizor urmaresc tot ce e in spatele serviciilor, vreau sa vad ca le pasa cu adevarat de serviciile pe care le livreaza. Lucrurile au mers foarte smooth. Va recomand cu incredere sa lucrati cu ei!
Valentin RaduCEO si Fondator Omniconvert
Intotdeuna am considerat ca relatia dintre o companie si cealalta trebuie sa se bazeze pe ceva mai mult decat pe lucruri financiare. Ceea ce ne-a apropiat mult de Koding a fost deschiderea si dorinta de a ne sprijini si in viitor. Daca ar fi sa recomand cuiva, din punct de vedere al it-ului, al furnizarii de servicii it, cu siguranta v-as recomanda pe voi!
Ciprian ZecaCEO Light Candel Art
Koding reprezinta pentru mine o surpriza placuta, avand in vedere faptul ca ne-am cunoscut intamplator.
In urma unei cautari sumare pe Google s-a dovedit ca am gasit un partener de incredere ce mi-a oferit seriozitate si profesionalism in colaborarea avuta pana acum.
Keep up the good job!
Sebastian MihaiIT Manager Tires & Parts SRL AutoSoft
Koding reprezinta pentru mine o mare bula de fericire.
Pe langa nevoile tehnice de IT, unde profesionalismul si expertiza echipei Koding depasesc cu mult asteptarile mele, un mare plus il reprezinta consultanta aditionala oferita pe procese de business in dorinta lor de a integra tehnologia intr-un scenariu viabil si sustenabil de business.
Ii recomand cu mare drag.
Oana RaduSpecialist in Fericire
Koding este prima companie cu care am simtit ca avem o relatie foarte buna si ii percepem ca pe o extensie a echipei noastre IT. Intotdeauna au raspuns foarte prompt si au preluat request-urile chiar daca nu era responsabilitatea lor. Ne-au oferit suport extins ori de cate ori am avut nevoie.
Suntem incantati sa colaboram cu ei.
Niro Investment Group
O echipa de profesionisti care iti ofera incredere inca de la primele discutii. Colaborarea noastra a inceput cu un proiect micut, fiind singura necesitate la momentul respectiv, dar au ajuns sa administreze toata infrastructura de IT a companiei.
Wirom

97% dintre clienti se simt rasfatati

Si asta pentru ca la KodingTech gasesc constant:

Solutii

creative si personalizate

Tehnologie

performanta pe termen lung

Consultanta

pentru orice tip de provocare IT

Partenerii KodingTech

Dupa cum bine stii, ne place tehnologia. Dar mai ales ne place sa o utilizam in scopuri practice. Analizam din mai multe unghiuri tendintele din piata. Intelegem punctele forte. Eliminam riscurile. Si apoi colaboram pentru modele sustenabile. Pentru a-ti face viata mai simpla. La birou, dar si acasa. Colaboram indeaproape cu partenerii nostri pentru a avea solutia potrivita nevoilor tale (tehnologice).

KodingTech Microsoft
KodingTech Dell
KodingTech Lenovo
KodingTech Kaspersky
KodingTech Check Point
KodingTech Ubiquiti
KodingTech Epson
KodingTech Prestigio
KodingTech Apple
KodingTech Brother
KodingTech Canon
KodingTech HP
KodingTech Intel
KodingTech Philips
KodingTech Samsung
KodingTech Seagate
KodingTech Supermicro
KodingTech Tp-Link
KodingTech Untangle
KodingTech WD

Vorbeste cu un consultant KodingTech

De la echipamente hardware la solutii personalizate de business, suntem alaturi de tine si te ajutam sa iei cele mai bune decizii. Programeaza o discutie cu un consultant KodingTech ca sa afli cum te putem ajuta.