Dezvoltare software

Aplicatii moderne si personalizate pentru compania ta

Dezvoltare Software

De la automatizarea proceselor de business prin software dedicat pana la dezvoltare web si de aplicatii mobile, KodingTech iti livreaza solutia de care TU ai nevoie.


Afla mai mult

kodingtech_solutii_business_dezvoltare_software_general
kodingtech_solutii_solutii_business_dezvoltare_software_serviciu

Tu ai provocari – noi iti oferim solutii specifice

Mix de experienta si resurse IT

Solutiile software “universal valabile” nu se potrivesc business-ului tau? Procesele interne din compania ta se deruleaza cu blocaje si erori si sunt consumatoare de timp? Ai o serie de functionalitati specifice pentru care cauti integrari inteligente? Vrei sa cresti calitatea interactiunilor cu audienta ta? Pentru echipa KodingTech nu exista provocari imposibile sau clienti prea mici sau prea mari. Pentru noi exista clienti cu nevoi specifice pentru care suntem pregatiti in orice moment sa venim cu solutii IT si de business personalizate si creative. Intersectia dintre nevoile de business si suportul oferit de catre tehnologie este zona noastra de confort. Echipa KodingTech are experienta hands-on cu fiecare produs IT si resursele necesare ca sa iti ofere suport ori de cate ori ai nevoie, inclusiv din perspectiva dezvoltarii de software intr-o forma moderna si personalizata.

De ce ai nevoie de KodingTech pentru business-ul tau?

Pas cu pas de la provocare la solutie

Software personalizat

Fiecare business este unic si fiecare echipa se confrunta cu provocari specifice. Atunci cand nevoile tale de optimizare a proceselor de business nu pot fi acoperite de solutii existente, suntem pregatiti sa dezvoltam produse software personalizate care sa te ajute sa iti atingi usor si rapid obiectivele.

Automatizarea proceselor

Replicare modelelor performante si utilizarea automatizarilor este esentiala pentru performanta. Prin automatizarile de procese de la KodingTech, orice proces care presupune consecventa, repetabilitate si acuratete poate fi realizat mai simplu, mai eficient si cu un grad de transparenta mult mai mare.

Solutii web personalizate

Solutiile web personalizate marca KodingTech pun in valoare unicitatea fiecarui client si raspund la nevoia de baza a acestuia de a avea un spatiu virtual reprezentativ si atractiv, pe de-o parte, si adaptabil tehnic, pe de alta parte. In plus, sunt intuitive si usor de utilizat de catre echipele tale.

Personalizarea interactiunilor

Audienta are asteptari dincolo de tehnologie – personalizarea jucand un rol esential. Dezvoltam aplicatii mobile pentru personalizarea interactiunii directe cu clientii (pentru cele mai utilizate platforme: iOS, Android, Web) capabile sa asigure acces nelimitat pentru un numar mare de utilizatori.

Integrari specifice

Unicitatea business-ului tau determina o abordare personalizata inclusiv din perspectiva integrarilor cu functionalitatile specifice. De aceea, KodingTech ia in calcul particularitatile afacerii tale pentru a putea integra functionalitati specifice cu impact in zona de analiza, raportare si marketing.

Atuuri competitionale

Prin concentrare pe strategia ta de business, pe solutii pentru automatizari si integrari disponibile instant si dezvoltarea de software personalizat, iti cream reale atuuri competitionale: sincronizare la cerintele pietei, adaptare rapida la noile tehnologii, raspuns prompt la nevoile clientilor.

Ce spun clientii despre serviciile KodingTech:

Prin Koding am reusit sa avem întreaga gama de servicii IT necesare, la preturi similar abonamentelor de telefonie. Este un scenariu imposibil de imaginat acum câtiva ani. Am ales Koding pe baza recomandarilor si a entuziasmului lor fata de tehnologie. Ne-au ajutat sa întelegem avantajele si sa alegem cea mai potrivita solutie. Vad în ei un partener pe termen lung.
Mariana NistorPartener Mapps Master Appraisal
In relatia cu orice furnizor urmaresc tot ce e in spatele serviciilor, vreau sa vad ca le pasa cu adevarat de serviciile pe care le livreaza. Lucrurile au mers foarte smooth. Va recomand cu incredere sa lucrati cu ei!
Valentin RaduCEO si Fondator Omniconvert
Intotdeuna am considerat ca relatia dintre o companie si cealalta trebuie sa se bazeze pe ceva mai mult decat pe lucruri financiare. Ceea ce ne-a apropiat mult de koding a fost deschiderea si dorinta de a ne sprijini si in viitor. Daca ar fi sa recomand cuiva, din punct de vedere al it-ului, al furnizarii de servicii it, cu siguranta v-as recomanda pe voi!
Ciprian ZecaCEO Light Candel Art
Koding reprezinta pentru mine o surpriza placuta, avand in vedere faptul ca ne-am cunoscut intamplator.
In urma unei cautari sumare pe Google s-a dovedit ca am gasit un partener de incredere ce mi-a oferit seriozitate si profesionalism in colaborarea avuta pana acum.
Keep up the good job!
Sebastian MihaiIT Manager Tires & Parts SRL AutoSoft
Koding reprezinta pentru mine o mare bula de fericire.
Pe langa nevoile tehnice de IT, unde profesionalismul si expertiza echipei Koding depasesc cu mult asteptarile mele, un mare plus il reprezinta consultanta aditionala oferita pe procese de business in dorinta lor de a integra tehnologia intr-un scenariu viabil si sustenabil de business.
Ii recomand cu mare drag.
Oana RaduSpecialist in Fericire
Koding este prima companie cu care am simtit ca avem o relatie foarte buna si ii percepem ca pe o extensie a echipei noastre IT. Intotdeauna au raspuns foarte prompt si au preluat request-urile chiar daca nu era responsabilitatea lor. Ne-au oferit suport extins ori de cate ori am avut nevoie.
Suntem incantati sa colaboram cu ei.
Niro Investment Group
O echipa de profesionisti care iti ofera incredere inca de la primele discutii. Colaborarea noastra a inceput cu un proiect micut, fiind singura necesitate la momentul respectiv, dar au ajuns sa administreze toata infrastructura de IT a companiei.
Wirom

97% dintre clienti se simt rasfatati

Si asta pentru ca la KodingTech gasesc constant:

Solutii

creative si personalizate

Tehnologie

performanta pe termen lung

Consultanta

pentru orice tip de provocare IT

Partenerii KodingTech

Dupa cum bine stii, ne place tehnologia. Dar mai ales ne place sa o utilizam in scopuri practice. Analizam din mai multe unghiuri tendintele din piata. Intelegem punctele forte. Eliminam riscurile. Si apoi colaboram pentru modele sustenabile. Pentru a-ti face viata mai simpla. La birou, dar si acasa. Colaboram indeaproape cu partenerii nostri pentru a avea solutia potrivita nevoilor tale (tehnologice).

KodingTech Microsoft
KodingTech Dell
KodingTech Lenovo
KodingTech Kaspersky
KodingTech Check Point
KodingTech Ubiquiti
KodingTech Epson
KodingTech Prestigio
KodingTech Apple
KodingTech Brother
KodingTech Canon
KodingTech HP
KodingTech Intel
KodingTech Philips
KodingTech Samsung
KodingTech Seagate
KodingTech Supermicro
KodingTech Tp-Link
KodingTech Untangle
KodingTech WD

Vorbeste cu un consultant KodingTech

De la automatizari prin software dedicat pana la dezvoltare web si aplicatii mobile, KodingTech iti livreaza solutia de care TU ai nevoie. Cere o analiza de oportunitate GRATUITA si afla cum te putem ajuta!