Securitate IT

Atacurile cibernetice sunt un risc real. De aceea ai nevoie de:

Securitate IT pentru compania ta

KodingTech are experienta necesara pentru a-ti livra solutiile IT care iti tin business-ul in siguranta.


Afla mai mult

kodingtech_solutii_it_securitate_it_serviciu
kodingtech_solutii_it_securitate_it_general

Tu ai provocari – noi iti oferim solutii specifice

Mix de experienta si resurse IT

Aparitia si dezvoltarea rapida a internetului a schimbat radical modelul de functionare a infrastructurii digitale si securitatii IT a companiilor. Livram solutii complexe pentru aproape fiecare verticala/orizontala de business. Pentru echipa KodingTech nu exista clienti mici sau mari. Pentru noi exista clienti cu nevoi specifice pentru care suntem pregatiti in orice moment sa venim cu solutii IT si de business personalizate si creative. Intersectia dintre nevoile de business si suportul oferit de catre tehnologie exte zona noastra de confort. Echipa KodingTech are experienta hands-on cu fiecare produs IT si resursele necesare ca sa iti ofere suport ori de cate ori ai nevoie.

De ce ai nevoie de KodingTech pentru business-ul tau?

Pas cu pas de la provocare la solutie

Te adaptezi din mers

Da, sunt multe schimbari in tehnologie. Da, varietatea si puterea vectorilor de atac a crescut exponential in ultima vreme. Abordarea KodingTech este care reduce riscurile. Utilizam solutii potrivite fiecarei nevoi specifice. Nu este nevoie sa reinventam roata de fiecare data. Favorizam un proces de digitalizare fluent si sigur.

Elimini vulnerabilitatile

Securitatea IT este o componenta obligatorie pentru orice business. Indiferent de dimensiune, indiferent de performanta. Ne concetram pe diminuarea vulnerabilitatilor. Atat a celor generate de tehnologie, dar mai ales pe cele generate de catre factorul uman (92% dintre atacurile reusite au la baza o eroare umana).

Recuperare facila a datelor

Pierderea datelor in cazul unui eveniment neprevazut este un scenariu la care orice tip de companie poate fi expusa si care poate aduce pierderi serioase. Noi ne asiguram ca, indiferent de natura situatiei, datele tale pot fi recuperate si accesate in siguranta, fara a-ti afecta fluxul de procese.

Ramai flexibil si productiv

Implementam solutii de securitate IT personalizate care sa-ti permita conectivitate online, colaborare in timp real intre persoane ce se afla in locatii diferite, integrarea unei culturi BYOD, pastrarea nivelului de performanta al aplicatiilor. Pe scurt: crearea de atuuri competitionale.

Crestem eficienta business-ului

Mai putine resurse interne implicate, eliminarea riscurilor si erorilor inseamna, in primul rand, mai mult timp disponibil pentru a-ti dezvolta afacerea. Vei putea sa angajezi personal pentru activitati specifice domeniului tau si sa directionezi investitiile catre obiectivele pe care vrei sa le atingi.

Crestem competitivitatea

Prin concentrare pe strategia ta de business, pe solutii disponibile instant si planuri concepute pentru securitate IT, te ajutam sa te mentii constant pe piata si iti cream reale atuuri competitionale: sincronizare la cerintele industriei, adaptare la noile tehnologii, raspuns prompt la nevoile clientilor.

Ce spun clientii despre serviciile KodingTech:

Prin Koding am reusit sa avem intreaga gama de servicii IT necesare, la preturi similar abonamentelor de telefonie. Este un scenariu imposibil de imaginat acum cativa ani. Am ales Koding pe baza recomandarilor si a entuziasmului lor fata de tehnologie. Ne-au ajutat sa intelegem avantajele si sa alegem cea mai potrivita solutie. Vad in ei un partener pe termen lung.
Mariana NistorPartener Mapps Master Appraisal
In relatia cu orice furnizor urmaresc tot ce e in spatele serviciilor, vreau sa vad ca le pasa cu adevarat de serviciile pe care le livreaza. Lucrurile au mers foarte smooth. Va recomand cu incredere sa lucrati cu ei!
Valentin RaduCEO si Fondator Omniconvert
Intotdeuna am considerat ca relatia dintre o companie si cealalta trebuie sa se bazeze pe ceva mai mult decat pe lucruri financiare. Ceea ce ne-a apropiat mult de koding a fost deschiderea si dorinta de a ne sprijini si in viitor. Daca ar fi sa recomand cuiva, din punct de vedere al it-ului, al furnizarii de servicii it, cu siguranta v-as recomanda pe voi!
Ciprian ZecaCEO Light Candel Art
Koding reprezinta pentru mine o surpriza placuta, avand in vedere faptul ca ne-am cunoscut intamplator.
In urma unei cautari sumare pe Google s-a dovedit ca am gasit un partener de incredere ce mi-a oferit seriozitate si profesionalism in colaborarea avuta pana acum.
Keep up the good job!
Sebastian MihaiIT Manager Tires & Parts SRL AutoSoft
Koding reprezinta pentru mine o mare bula de fericire.
Pe langa nevoile tehnice de IT, unde profesionalismul si expertiza echipei Koding depasesc cu mult asteptarile mele, un mare plus il reprezinta consultanta aditionala oferita pe procese de business in dorinta lor de a integra tehnologia intr-un scenariu viabil si sustenabil de business.
Ii recomand cu mare drag.
Oana RaduSpecialist in Fericire
Koding este prima companie cu care am simtit ca avem o relatie foarte buna si ii percepem ca pe o extensie a echipei noastre IT. Intotdeauna au raspuns foarte prompt si au preluat request-urile chiar daca nu era responsabilitatea lor. Ne-au oferit suport extins ori de cate ori am avut nevoie.
Suntem incantati sa colaboram cu ei.
Niro Investment Group
O echipa de profesionisti care iti ofera incredere inca de la primele discutii. Colaborarea noastra a inceput cu un proiect micut, fiind singura necesitate la momentul respectiv, dar au ajuns sa administreze toata infrastructura de IT a companiei.
Wirom

97% dintre clienti se simt rasfatati

Si asta pentru ca la KodingTech gasesc constant:

Solutii

creative si personalizate

Tehnologie

performanta pe termen lung

Consultanta

pentru orice tip de provocare IT

Partenerii KodingTech

Dupa cum bine stii, ne place tehnologia. Dar mai ales ne place sa o utilizam in scopuri practice. Analizam din mai multe unghiuri tendintele din piata. Intelegem punctele forte. Eliminam riscurile. Si apoi colaboram pentru modele sustenabile. Pentru a-ti face viata mai simpla. La birou, dar si acasa. Colaboram indeaproape cu partenerii nostri pentru a avea solutia potrivita nevoilor tale (tehnologice).

KodingTech Microsoft
KodingTech Dell
KodingTech Lenovo
KodingTech Kaspersky
KodingTech Check Point
KodingTech Ubiquiti
KodingTech Epson
KodingTech Prestigio
KodingTech Apple
KodingTech Brother
KodingTech Canon
KodingTech HP
KodingTech Intel
KodingTech Philips
KodingTech Samsung
KodingTech Seagate
KodingTech Supermicro
KodingTech Tp-Link
KodingTech Untangle
KodingTech WD

Vorbeste cu un consultant KodingTech

De la echipamente hardware la solutii personalizate de business, suntem alaturi de tine si te ajutam sa iei cele mai bune decizii. Programeaza o discutie cu un consultant KodingTech ca sa afli cum te putem ajuta.